På udkig efter din næste bil?

Vi sælger biler til private og erhvervskunder. Vi har mange biler hjemme som kan leveres hurtigt. Du kan se alle vores biler på Bilbasen.

Bilsalg - Gennem Carepoint Horsens​

Hos Carepoint Horsens er vi specialister i at finde den rigtige bil til den rigtige pris. 

Lease din næste bil

Gennem vores mangeårige erfaring har vi samarbejdspartnere i både ind og udland, som gør det muligt for os at skaffe præcis den bil hjem som du ønsker. Vi tilbyder særdeles fordelagtige priser.

Kontakt os for professionel bilservice

Skal vores professionelle og dygtige sælgere og administrative medarbejdere hjælpe dig med at finde din næste bil? Vi kan kontaktes på telefon nedenfor eller e-mail, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Carepoint Horsens tager hånd om dig og din bil!

Vi står for et grundigt og professionelt serviceeftersyn, vi tilbyder klargøring af bilen, rensning af interiør og klimaanlæg, rustbehandling og udbedring af glasskader, test af bremser og dæk og meget, meget mere.

Vi er specialister i Skoda og resten af folkevognsgruppen som f.eks. Seat, VW og Audi og har det nødvendige specialværktøj til at løse enhver opgave.

Kom forbi med din bil og få et konkurrencedygtigt tilbud på reparationer eller serviceeftersyn, hvor kvaliteten er i højsædet.

Kontakt os idag

Vi svarer altid indenfor 24 timer.