Dækhotel & Dækskifte i Horsens

Din Lokale Dækspecialist i Horsens

Vi tilbyder alle former for dækservice på biler

Leder du efter et autoværksted, som tilbyder dækskift, hjulskift eller opbevaring af dæk? Hos Carepoint Horsens klarer vi alle former for dækservice for dig. Vi er både dækforhandler og har dækhotel med 45 års erfaring, og vi udfører dækmontering for bilejere i blandt andet Horsens, Odder, Skanderborg og Juelsminde med videre.

Vi udfører desuden sporing af dæk, også kaldet firehjulsudmåling.

Opbevaring af dæk om vinteren og sommeren

Vi tilbyder alt i dækskifte. Det kan være mellem vinterdæk, sommerdæk eller helårsdæk. Vi tilbyder også almindelig udskiftning af dæk, hvis de gamle er slidt ned. Vi har nye dæk til gode priser, og vi har naturligvis bildæk i alle dækstørrelse.

Et dækskift mellem vinterdæk og sommerdæk samt opbevaring af dæk koster blot 449 kroner pr. halvår. Det er en billig løsning, hvis du ikke har plads derhjemme, eller hvis du kun har plads langt nede i en kælder.

Få et uforpligtende tilbud på dækservice og dækskift

Kontakt os for at høre mere om montering af dæk og om vores dækhotel. Du kan kigge forbi autoværkstedet, men du kan også kontakte os på forhånd. Så giver vi et uforpligtende tilbud med en god pris for et dækskift, men også for opbevaring af dæk, hvis du ønsker det.

Kontakt os for professionel bilservice

Skal vores professionelle og dygtige automekaniker udføre bilservice eller anden opgave for dig til en god pris? Så er du velkommen til at komme forbi med din bil med det samme. Vi kan også kontaktes på telefon nedenfor eller e-mail, så vender vi tilbage hurtigst muligt med et eventuelt tilbud.

Carepoint Horsens tager hånd om dig og din bil!

Vi står for et grundigt og professionelt serviceeftersyn, vi tilbyder klargøring af bilen, rensning af interiør og klimaanlæg, rustbehandling og udbedring af glasskader, test af bremser og dæk og meget, meget mere.

Vi er specialister i Skoda og resten af folkevognsgruppen som f.eks. Seat, VW og Audi og har det nødvendige specialværktøj til at løse enhver opgave.

Kom forbi med din bil og få et konkurrencedygtigt tilbud på reparationer eller serviceeftersyn, hvor kvaliteten er i højsædet.

Book tid online til dæk

Med vores online booking kan du nemt og hurtigt bestille tid til din bil.

Du får også automatisk en pris oversigt så du sikre dig ingen uforudsete omkostninger.