SEAT-værksted tilbyder service og reparation

Er det blevet tid til at sende bilen til SEAT-service? Eller skal der udføres en reparation på bilen? Så er du kommet til det helt rette autoværksted. Vi er beliggende i Horsens, men har også mange kunder fra Odder, Juelsminde, Skanderborg og andre steder.

Carepoint Horsens er et SEAT-værksted med speciale i at udføre reparationer og serviceeftersyn af bilerne i folkevognsgruppen, som blandt andet også dækker over SEAT. Vi har mere end 45 års erfaring med at foretage serviceeftersyn – og derfor kan du trygt regne med, at din bil er i sikre hænder hos os.

SEAT-service af mange forskellige modeller

Vi tilbyder SEAT-service på følgende modeller: Ibiza, Ibiza ST, Leon, Leon ST, Leon X-PERIENCE, Arona, Ateca, Tarraco, Altea og Altea XL. Uanset hvilken model du har, kan du regne med vores kompetente automekanikere på vores SEAT-værksted i Horsens.

Hvor ofte skal der udføres SEAT-service?

Typisk skal din SEAT til serviceeftersyn inden for et interval på 10.000-50.000 kørte kilometer eller en gang om året.

Kontakt vores værksted og bestil en tid

Kunne du tænke dig at bestille en tid til SEAT-service hos os, eller ønsker du en konkret pris, kan vi enten kontaktes på telefon 75 65 66 77 eller e-mail info@horsens-carepoint.dk. Hos vores SEAT-værksted er der altid en dygtig medarbejder, der står klar til at hjælpe dig.

Kontakt os for professionel bilservice

Din tillid er vores største ære. Vore kyndige og professionelle automekanikere er klar til at yde dig kvalitetsservice til en fair pris. Dit køretøj fortjener den bedste omsorg, og vi er her for at sikre netop dette. Du er altid velkommen til at kontakte os via telefon eller e-mail for et personligt tilbud. Vi er her for at hjælpe dig og servicere din bil og dine kørselsbehov.

Carepoint Horsens tager hånd om dig og din bil!

Har din bil brug for den allerbedste pleje? Vi er her for at sikre, at du får præcis det. Vi tilbyder omfattende og omhyggelige serviceeftersyn, klargøring af bilen, interiørrens, klimaanlægsservice, rustbehandling, udbedring af glasskader, og meget mere. Vi går ikke på kompromis med kvaliteten, fordi vi ved, at din bil er vigtig for dig.

Uanset om du kører i en Skoda, Seat, VW, Audi eller anden model, er vi specialister og klar til at håndtere ethvert behov. Vi har det avancerede udstyr og den dybdegående viden, der kræves for at udføre hver opgave til perfektion.

Kom ind og oplev forskellen selv. Vi tilbyder attraktive priser på reparationer og serviceeftersyn, hvor kvalitet og kundetilfredshed altid er vores primære fokus. Vi glæder os til at byde dig velkommen og overgå dine forventninger

Kontakt os i dag

Vi svarer altid indenfor 24 timer.