VW-service udføres på erfarent VW-værksted

Leder du efter et professionelt VW-værksted, der kan foretage en reparation eller et serviceeftersyn af din bil? Så er du kommet til det helt rette sted. Hos Carepoint Horsens har vi mere end 45 års erfaring med blandt andet service af biler i folkevognsgruppen.

Vi tilbyder konkurrencedygtige priser på VW-service på vores autoværksted i Horsens. Her har vi mange kunder fra for eksempel Odder, Skanderborg, Juelsminde og mange andre steder.

Volkswagen-service på mange modeller

Polo, Polo GTI, Polo GTI Plus, Golf, Golf GTI, Golf GTD, Golf R, ID.3, ID.4, Touran, Arteon, Arteon Shooting Brake, Passat, Passat Variant, Passat Alltrack, T-Cross, T-Roc, T-Roc Cabriolet, Tiguan, Tiguan Allspace, Touareg, Caddy, Caddy Maxi, Transporter, Caravelle og Crafter. Uanset hvilken model du har, kan vores VW-specialister hjælpe dig med alt fra almindelige serviceeftersyn til større reparationer.

Kontakt vores Volkswagen-værksted for en god pris

Er det ved at være tid til at få udført bilservice? Eller har du nogle spørgsmål omkring vores serviceeftersyn, er du altid meget velkommen til at kontakte os. Så er der helt sikkert en kompetent automekaniker hos vores VW-værksted, der gerne vil hjælpe dig.Det kan du enten gøre ved at ringe på telefon 75 65 66 77 eller skrive til e-mail info@horsens-carepoint.dk, hvis det passer dig bedre. Så kan du forvente at høre tilbage fra os så hurtigt som muligt.

Kontakt os for professionel bilservice

Din tillid er vores største ære. Vore kyndige og professionelle automekanikere er klar til at yde dig kvalitetsservice til en fair pris. Dit køretøj fortjener den bedste omsorg, og vi er her for at sikre netop dette. Du er altid velkommen til at kontakte os via telefon eller e-mail for et personligt tilbud. Vi er her for at hjælpe dig og servicere din bil og dine kørselsbehov.

Carepoint Horsens tager hånd om dig og din bil!

Har din bil brug for den allerbedste pleje? Vi er her for at sikre, at du får præcis det. Vi tilbyder omfattende og omhyggelige serviceeftersyn, klargøring af bilen, interiørrens, klimaanlægsservice, rustbehandling, udbedring af glasskader, og meget mere. Vi går ikke på kompromis med kvaliteten, fordi vi ved, at din bil er vigtig for dig.

Uanset om du kører i en Skoda, Seat, VW, Audi eller anden model, er vi specialister og klar til at håndtere ethvert behov. Vi har det avancerede udstyr og den dybdegående viden, der kræves for at udføre hver opgave til perfektion.

Kom ind og oplev forskellen selv. Vi tilbyder attraktive priser på reparationer og serviceeftersyn, hvor kvalitet og kundetilfredshed altid er vores primære fokus. Vi glæder os til at byde dig velkommen og overgå dine forventninger

Kontakt os i dag

Vi svarer altid indenfor 24 timer.