Vores skadecenter varetager
forsikringsskader på alle bilmærker

Hurtig og effektiv skadehåndtering

Skadecenter Horsens: Hjælp til din forsikringsskade

Har uheldet været ude, hvor du har fået en skade på din bil? Så er du kommet til det helt rette skadecenter. Hos vores autoværksted, Carepoint Horsens, tager vi os af enhver forsikringsskade – uanset hvilket bilmærke der er tale om.

Vi har mere end 45 års erfaring med service og reparation af biler i folkevognsgruppen, herunder Skoda, VW, SEAT, Mitsubishi og Audi, men vi har også stor erfaring med andre bilmærker. Har du fået en skade på din bil, der er omfattet af din forsikring, tager vores forsikringsskadecenter os gerne af udbedringen.

Vi holder til i Horsens, hvor vi har mange aftaler med kunder i nærområdet, herunder Odder, Juelsminde, Skanderborg og mange andre steder.

Lån en af vores lånebiler

Når din bil er til reparation på vores skadecenter, har du selvfølgelig mulighed for at låne en bil, så du har noget at køre i, mens din egen bil er til reparation.

Ring til vores skadecenter i dag

Har du fået en forsikringsskade på din bil? Eller ønsker du at høre mere om mulighederne for en serviceaftale med vores autoværksted? Så skal du aldrig tøve med at ringe eller skrive til os. Vi står klar til at hjælpe dig.

Kontakt vores skadecenter på telefon 75 65 66 77 eller e-mail info@horsens-carepoint.dk. Vi ser frem til at høre fra dig.

Kontakt os for professionel bilservice

Skal vores professionelle og dygtige automekaniker udføre bilservice eller anden opgave for dig til en god pris? Så er du velkommen til at komme forbi med din bil med det samme. Vi kan også kontaktes på telefon nedenfor eller e-mail, så vender vi tilbage hurtigst muligt med et eventuelt tilbud.

Carepoint Horsens tager hånd om dig og din bil!

Vi står for et grundigt og professionelt serviceeftersyn, vi tilbyder klargøring af bilen, rensning af interiør og klimaanlæg, rustbehandling og udbedring af glasskader, test af bremser og dæk og meget, meget mere.

Vi er specialister i Skoda og resten af folkevognsgruppen som f.eks. Seat, VW og Audi og har det nødvendige specialværktøj til at løse enhver opgave.

Kom forbi med din bil og få et konkurrencedygtigt tilbud på reparationer eller serviceeftersyn, hvor kvaliteten er i højsædet.

Kontakt os idag

Vi svarer altid indenfor 24 timer.